Nieuws

Jeugdtrainers aan de slag bij KNVB

Jeugdtrainers aan de slag bij KNVB

Bert Konterman en Dennis de Nooijer gaan komend seizoen aan de slag als assistenten bij jeugdselecties van het Nederlands Elftal. Konterman wordt assistent bij Oranje onder 20, De Nooijer bij Oranje onder 16.

"Ik vind het een eer dat de KNVB bij mij uitkomt voor deze functie. De KNVB wilde voor deze functie een voormalig profvoetballer aanstellen, die nu als trainer in deze leeftijdscategorie werkzaam is. Het mooi dat Twente ons de ruimte geeft om ons op deze manier door te ontwikkelen," aldus De Nooijer, trainer van FC Twente B2. [google]

"Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met de de grootste talenten uit Nederland in die leeftijdscategorie. Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan als speler wil ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jongens en ze klaarstomen voor het grote werk, net als ik dat bij Twente probeer te doen," aldus Konterman, trainer van FC Twente A1, in gesprek met de officiële website van de club.

"Interessant om te kijken

Konterman ziet ook voor de club voordelen aan zijn nieuwe functie. "Het is interessant om te kijken waar we staan op het gebied van het niveau van onze jeugdspelers, maar ook met betrekking tot nieuwe trainingsmethoden en technologieën."
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties