Nieuws

Komst Chadli kan Benteke niet bij Aston Villa houden

Komst Chadli kan Benteke niet bij Aston Villa houden

Waar Aston Villa hoopte dat de komst van landgenoot Nacer Chadli bij kon dragen aan een langer verblijft van de Belgische spits Benteke, heeft de speler nu officieel een transferverzoek ingediend bij de club. De topscorer staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur waar hij naar verluid het dubbele kan gaan verdienen. Aston Villa is teleurgesteld en heeft hem niet meegenomen naar het trainingskamp in Marienfeld waar ook FC Twente deze week traint.

"We zijn heel teleurgesteld dat Christian een transferverzoek ingediend heeft", zegt Villa-manager Paul Lambert.


"Het is belangrijk om weten dat we iets proberen op te bouwen bij de club en we willen dat Christian daar deel van uitmaakt".

De vraagprijs voor Benteke lijkt echter nog wel een probleem. Aston Villa wil 30 miljoen Euro zien, een bedrag waar Tottenham voorlopig niet aan wil voldoen. Benteke heeft to 18 juli vrijaf gekregen van zijn coach om na te denken over zijn toekomst. Uiterlijk dan wil hij weten of hij blijft of de club de rug toe keert.

Door de ontstane situatie is het onduidelijk of Aston Villa haar interesse in Chadli behoudt. Wel kan Aston Villa coach Paul Lambert Chadli de komende dagen persoonlijk bekijken aangezien Villa en FC Twente momenteel op hetzelfde complex trainen.

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties