Nieuws

Officieel: McClaren voor 2,5 jaar naar Derby County

Officieel: McClaren voor 2,5 jaar naar Derby County

[google]Zojuist heeft Derby County officieel bevestigd dat Steve McClaren aan is gesteld als nieuwe hoofdcoach. De kampioenstrainer van FC Twente tekende vandaag een contract dat hem voor 2,5 jaar heeft verbonden aan de club uit midden Engeland. Hiermee keert de trainer terug op het oude nest. Hij was bij Derby in het verleden zowel als speler als Assistent trainer actief. Naast McClaren stelde Derby nog twee voormalig Derby spelers aan. Paul Simpson wordt veldtrainer bij het eerste elftal en Eric Steele keeperstrainer.

Derby voorzitter Sam Rush: "We zijn enthousiast Steve McClaren te mogen aankondigen als onze nieuwe hoofdtrainer evenals Paul Simpson en Eric Steele. Ons doel is om mee te strijden om de play-off plekken en denken dat Steve en zijn team een goede kans hebben dit te bewerkstelligen."

"McClaren is een zeer gerenommeerde coach en heeft alle eigenschappen om succesvol te zijn hier bij Derby. Het is belangrijk dat Steve, Paul en Eric weten wat het betekent om voor Derby te spelen. Ze zijn alle drie actief geweest voor de club tijdens succesvolle tijden."

We wensen McClaren met zijn nieuwe uitdaging.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties