Nieuws

Spelers ergeren zich over staat van de grasmat

Spelers ergeren zich over staat van de grasmat

Spelers en de technische staf van FC Twente ergeren zich aan de huidige staat van de grasmat. Tegen NAC Breda speelden de Tukkers op veld dat FC Twente onwaardig was. Opmerkelijk was dat de avond ervoor de FC Twente Vrouwen speelden tegen Lierse SK Vrouwen.

Trainer Alfred Schreuder benadrukte dat hij het slechte veld niet excuus wilde gebruiken, maar constateerde wel dat zijn ploeg in het nadeel was op de zanderige ondergrond. Veel ploegen komen naar Enschede om zich in te graven voor de goal, waardoor snel combinatievoetbal vereist is om een verdediging kapot te spelen. Een goede grasmat is dan geen overbodige luxe.
Geboorte Verhuur Twente

"In topvoetbal gaat het om details. De kwaliteit van de grasmat is zo'n detail", zegt aanvoerder Brama in De Telegraaf. Ook Dusan Tadic ergert zich aan de gang van zaken rond de grasmat. "Mijn mening is dat het veld gebruikt moet worden voor het eerste elftal en niet door andere teams. Hier wordt het veld helemaal niet beter van", aldus de Serviër.

Ook Nikolay Mihaylov en Nacer Chadli spraken hun ergernis uit. "Ik vind dit raar. Met alle respect voor vrouwenvoetbal, maar ik vind dat het veld in het stadion voor het eerste elftal hoort te zijn", zegt Mihaylov. Chadli deelt zelfs een heuse sneer uit. "Hoe dit kan, weet ik niet. De voorzitter wil dit. Misschien was de wedstrijd van de vrouwen wel belangrijker?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties