Nieuws

"Tadic mag alleen voor exorbitant bedrag weg"

"Tadic mag alleen voor exorbitant bedrag weg"

Hoewel Dusan Tadic de laatste weken aangaf open te staan voor een andere club, is dit volgens voorzitter Joop Munsterman totaal niet aan de orde. "Tadic laten we niet gaan", zegt de preses.


"Alleen als er clubs komen die exorbitante bedragen willen betalen (15 miljoen euro en hoger) gaan we daarmee praten", zegt Munsterman in De Telegraaf. "Maar bij zulke bedragen praten we over elke speler. Voorlopig gaan we daar echter helemaal niet vanuit."

Het lijkt erop dat de speler het zelf ook geen straf vindt om bij Twente te blijven. "Ik heb het goed naar mijn zin bij FC Twente, maar ik ben een professional en als er een goede aanbieding komt voor mij en voor de club dan moeten we om de tafel. Er is veel belangstelling, maar ik heb tot nu toe alles overgelaten aan mijn manager. Als het echt concreet wordt, zal hij me informeren", aldus Tadic eerder deze week.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties