Nieuws

Tegenvaller voor FC Twente

Tegenvaller voor FC Twente

Heracles Almelo-trainer Peter Bosz moet het zaterdag mogelijk stellen zonder zwakste schakel Mark Looms. De "verdediger" liet deze week zijn gekwetste lies onderzoeken in Rotterdam, de uitslag laat voorlopig nog op zich wachten.

"Hij heeft er al langer last van en daarom hebben we het laten onderzoeken. We zullen deze week zien hoe het ervoor staat", zegt Bosz in gesprek met TC/Tubantia over de fitheid van Looms in aanloop naar het duel met streekgenoot FC Twente.

De oefenmeester kan zaterdag wel een beroep doen Marko Vejinovic en Samuel Armenteros. Het tweetal kende knieproblemen, maar is inmiddels weer fit genoeg om te spelen. Vejinovic traint weer volop met de groep mee, Armenteros kwam afgelopen week nog in actie voor Jong Zweden.

Bosz kijkt in ieder geval al uit naar het treffen met FC Twente. "Natuurlijk is FC Twente thuis een bijzondere wedstrijd. Het is de buurman, het is FC Twente, het is een streekderby. Maar andere kant: ik
wil van iedereen winnen, en dus zaterdag ook van FC Twente."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties