Nieuws

“Twente is en blijft een mooie club”

“Twente is en blijft een mooie club”

FC Twente kwam afgelopen weken op sportief en financieel gebied negatief in het nieuws. De onrust bij de club is ook voormalig Twente-speler Youssouf Hersi niet ontgaan. “Ik heb er alles over gehoord”, zegt hij in gesprek met Twente Insite.

“Ik heb nog contact met sommige teamgenoten van toen en volg de club ook nog steeds op de voet.” Over de huidige situatie wil de middenvelder, die nu actief is voor het Australische Perth Glory, niet al te veel kwijt. “Ik wil alleen zeggen dat FC Twente een mooie club is en dat zal ook altijd zo blijven. Joop is top geweest voor Twente, hij is de man achter het succes.” [google]

Rutten

In 2007 werd Hersi aangetrokken door de toenmalige hoofdtrainer Fred Rutten. Hij is zeer te spreken over de trainer. “Ik raad FC Twente absoluut aan om hem te halen als technisch directeur. Hij is echt een top trainer en een super mens. Ik ben hem eeuwig dankbaar voor het feit dat hij mij naar Enschede heeft gehaald.”

Na een succesvol jaar vertrok Fred Rutten naar Schalke 04 en werd Steve McClaren aangetrokken als zijn vervangen. Onder hem kreeg Hersi steeds minder speeltijd en moest hij uiteindelijk vertrekken in 2009. “Ik denk wel dat hij een hele goede trainer is, alleen niet voor mij op dat moment", besluit hij.

Zijn jullie het met Hersi eens dat Fred Rutten de nieuwe technisch directeur moet worden?
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties