Nieuws

Update: Makkelie heeft kritiek op shirtkleuren Excelsior en FC Twente

Update: Makkelie heeft kritiek op shirtkleuren Excelsior en FC Twente

Normaal gesproken is het de bedoeling dat de shirts van de clubs die tegen elkaar spelen goed van elkaar te onderscheiden moeten zijn. Vandaag, wanneer FC Twente het in Rotterdam opneemt tegen Excelsior, zal dat waarschijnlijk toch wat lastiger worden. De Rotterdammers spelen namelijk in een speciaal shirt, met bijna dezelfde kleuren als het blauwe tenue van FC Twente.

[google] Excelsior Rotterdam steunt de stichting Support Casper en draagt daarom vandaag speciale shirts. De stichting doet onderzoek naar alvleesklierkanker en daarom zullen op zowel reclameborden als de shirts uitingen te zien zijn die in verband staan met het goede doel. "We spelen in groen-oranje shirts, naar de kleur van het stichtingslogo. En deze keer staat niet de naam van onze hoofdsponsor DSW op de borst, maar Support Casper." aldus commercieel directeur Wouter Gudde in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Opvallend is dat FC Twente vandaag toch in het blauwe uit-tenue gaat spelen, en niet gekozen heeft voor de rode shirts om eventuele verwarring te voorkomen.

Update: Ook scheidsrechter Danny Makkelie heeft zo zijn mening over de tenues van vandaag, zoals te lezen valt in onderstaande tweet.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties