Nieuws

Van Geel deelt sneer uit naar Ziyech

Van Geel deelt sneer uit naar Ziyech

Dat Hakim Ziyech voor FC Twente heeft gekozen was een gevoelige tik voor de Rotterdammers. Ondanks dat FC Twente momenteel in de gehekelde categorie één zit, wist het Feyenoord af te troeven in de race om de handtekening van de aanvallende middenvelder. De reacties van de Feyenoord fans waren dan ook niet mals. Ook Feyenoord technisch directeur Martin van Geel kon het niet laten een sneer uit te delen richting de 21-jarige middenvelder.

[google]"Hij heeft op sportieve gronden gekozen voor FC Twente, terwijl onze aanbieding financieel beter was. Hakim heeft een gesprek gehad met trainer Fred Rutten en daarin hebben wij hem aangegeven dat er geen sprake kon zijn van een garantie op een basisplaats."

"De concurrentie is groot bij ons. Als je het dan niet aandurft om te komen om de concurrentiestrijd aan te gaan, is het misschien maar beter ook dat je het niet doet. Je moet het wél graag willen. We wensen hem veel succes bij Twente”, aldus Van Geel in gesprek met de Telegraaf.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes![ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties