Nieuws

Van Leeuwen waarschuwt lijkenpikkers

Van Leeuwen waarschuwt lijkenpikkers

Ted van Leeuwen is momenteel bezig aan waarschijnlijk zijn moeilijkste klus als technisch directeur ooit. Hij is namens FC Twente op zoek naar drie ervaren versterkingen, maar geld is er nagenoeg niet. Om de positie te versterken wil de club deze winter één van haar beste spelers verkopen en die speler lijkt Hakim Ziyech te gaan worden. Toch waarschuwt Van Leeuwen de geïnteresseerde clubs die denken dat spelers voor een prikkie op te halen zijn uit Enschede. [google]

"Sinds duidelijk is dat wij een speler willen verkopen, hebben zich tal van clubs gemeld die denken dat wij met de rug tegen de muur staan. Maar dit is geen garageverkoop waaruit spelers voor fancy bedragen worden verkocht. Wij laten alleen een speler gaan als er marktconforme bedragen worden geboden. Je kunt je kroonjuwelen maar één keer verkopen", aldus Ted van leeuwen in gesprek met Wekking van Voetbal International.

Naast Hakim Ziyech zou er ook interesse zijn voor Renato Tapia en Kamohelo Mokotjo. Laatstgenoemde wordt gelinkt aan de Franse competitie waar onder meer FC Nantes interesse zou hebben.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties