Nieuws

Vrees wordt waarheid voor Castaignos

Vrees wordt waarheid voor Castaignos

Na een goede start bij zijn nieuwe club Eintracht Frankfurt, viel Luc Castaignos gisteren uit tijdens een oefenwedstrijd tegen Leeds United. Al in de 18e minuut ging hij naar de grond terwijl er geen tegenstander in de buurt was. Zijn trainer verklaar na afloop van de wedstrijd dat zijn voet was blijven 'hangen' in het gras en er waarschijnlijk iets was gescheurd. [google]

De vrees werd vandaag werkelijkheid nadat een MRI scan uitwees dat Castaignos een scheurtje heeft opgelopen in de hamstring van zijn rechterbeen. Hierdoor zal de spits de seizoensopening zeker gaan missen. De verwachting is dat Castaignos drie tot vier weken buitenspel zal staan.

Castaignos vertrok begin deze maand voor een bedrag van 2,5 miljoen Euro naar Frankfurt. Het bedrag kan nog oplopen naar een maximum van 4 miljoen. De helft van de opbrengst gaat naar investeringsmaatschappij Doyen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties