Twente Insite

FC Twente Nieuws

Positief! Clubkaart bijna overbodig bij thuiswedstrijden FC Twente

Positief! Clubkaart bijna overbodig bij thuiswedstrijden FC Twente

Het is steeds makkelijker om een thuiswedstrijd van FC Twente bij te wonen. Waar supporters in het verleden nog bij iedere thuiswedstrijd een clubcard nodig had bij het kopen van kaartjes, is de clubcard dit seizoen bijna overbodig geworden. In het seizoen 2017-2018 zijn er slechts twee thuiswedstrijden waarbij FC Twente nog vraagt om het tonen van een clubcard.

De enige twee wedstrijden waarbij FC Twente de supporters wel verplicht een clubcard te tonen bij het kopen van kaartjes, zijn de thuiswedstrijden tegen Heracles Almelo en Feyenoord. Voor alle overige thuiswedstrijden geldt voorlopig geen clubcard verplichting. Dus ook niet voor de wedstrijden tegen PSV en Ajax.

Uitwedstrijden
Voor supporters die een uitwedstrijd van FC Twente willen bezoeken zijn de regels een stuk scherper. Wil je FC Twente ondersteunen tijdens een uitwedstrijd, dan moet je bij het kopen van een kaartje in het bezit zijn van een clubcard. Dit geldt voor alle uitwedstrijden dit seizoen.

Een seizoenskaart is eveneens geldig als clubcard. Houders van een seizoenskaart hoeven voor uitwedstrijden dus niet een extra clubcard aan te vragen. Heb jij nog geen seizoenkaart en clubcard, maar wil je dit seizoen toch een keer mee naar een uitwedstrijd? HIER kan je kosteloos een FC Twente clubcard aanvragen.

Startdata kaartverkoop thuiswedstrijden FC Twente
data-kaartverkoop-thuiswedstrijden-fc-twente-2017-2018

Startdata kaartverkoop uitwedstrijden FC Twente
data-kaartverkoop-uitwedstrijden-fc-twente-2017-2018

Bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Bron: FC Twente

3
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JanBanie Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jan
Gast
Jan

hebben nog nooit zoveel jaarkaarten afgezet maar ik kan het mis hebben. Natuurlijk gaat het om de kaartverkoop.

Banie
Gast
Banie

Dat heb je idd mis. We hebben er meer verkocht dan vorig jaar maar zitten nog ruim onder wat we bijvoorbeeld in 2012/2013 verkochten. Toen zat de veste bijna elke pot vol en hadden we zo’n 22.000 seizoenskaarten

Banie
Gast
Banie

Ik weet niet of dit zo positief is. Het komt namelijk hoofdzakelijk doordat het stadion nog maar half vol (jaarkaarten) zit en ze de drempel zo laag mogelijk willen houden…