Samenvatting Feyenoord - FC Twente / Heracles seizoen 2021-2022 (2-0)

Na vorige week de eerste zege te hebben geboekt van het huidige seizoen, ging Onder21 vandaag met vertrouwen richting Rotterdam voor de confrontatie tegen hekkensluiter Feyenoord. Helaas wist de ploeg van Mark Looms de stijgende lijn niet door te zetten en verloor de wedstrijd met 2-0.

De Tukkers kregen na twaalf minuten in de eerste helft een grote mogelijkheid om op voorsprong te komen toen de scheidsrechter de bal op de penaltystip legde na een overtreding op Borstdorp. Hij nam de strafschop zelf, maar zag zijn inzet gekeerd worden door de doelman van Feyenoord.

In de 25e minuut was het Feyenoord dat wel trefzeker was en de 1-0 op het scorebord zette. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft was het Feyenoord dat de score verdubbelde waardoor Twente/Heracles Onder21 zonder punten huiswaarts keerde.