Twente Insite

FC Twente Nieuws

Stieber gaat 850.000 euro verdienen bij nieuwe club

Stieber gaat 850.000 euro verdienen bij nieuwe club

FC Twente kan de komst van Zoltan Stieber definitief uit haar hoofd zetten. De Hongaars international heeft gisteren een contract getekend bij DC United, dat uitkomt in de Amerikaanse MLS. Volgens Kicker is er een transfersom gemoeid van slechts 50.000 euro.

Twente dacht enkele weken geleden Stieber binnen te hengelen, maar de Hongaar besloot op het laatste moment om samen met zijn management af te reizen naar de Verenigde Staten. Volgens de Washington Post gaat Stieber ruim 850.000 euro per jaar verdienen bij zijn nieuwe club, wat hem meteen de best betaalde speler maakt. Dergelijke salarissen kan FC Twente zich tegenwoordig niet meer veroorloven.

Bij DC United zijn ze uitgelaten over de komst van de speler. “We zijn heel blij dat een speler van dergelijk kaliber, die ervaring heeft in de Bundesliga en Hongaars international is, bij ons komt spelen”, zegt algemeen directeur Dave Kasper tegen Goal.com. “Zoltan is een technisch begaafde speler, die op meerdere posities voorin uit de voeten kan. Hij is sterk in balbezit, creëert veel kansen en werkt 90 minuten hard.”

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op