Tweede en derde halve finalist TOTO KNVB beker bekend

Dinsdagavond was het FC Twente dat zich de eerste halve finalist mocht noemen van de 100e editie van de KNVB beker. De Tukkers wonnen in eigen huis met 3-1 van Cambuur Leeuwarden. FC Twente kwam in de eerste helft op een 0-1 achterstand, maar maakte dit in de tweede helft ruimschoots goed door doelpunten van Assaidi en Maher (2x).

[google]Inmiddels zijn ook de tweede en de derde finalist bekend. De eerste kwartfinale die woensdagavond werd gespeeld werd gewonnen door AZ. De ploeg uit Alkmaar won in eigen huis met 4-1 van PEC Zwolle. De tweede kwartfinale was die tussen Feyenoord en PSV. Uiteindelijk was het de thuisploeg die zich als derde ploeg plaatste voor de halve finale. De Rotterdammers wonnen met 2-0.

Donderdag staat de vierde en laatste kwartfinale op het programma. Dan neemt Willem II het in Tilburg op tegen Roda JC. De wedstrijd zal worden afgetrapt om 20:45 uur. Direct na de wedstrijd volgt de loting voor de halve finales.