Twente Insite

FC Twente Nieuws

Twente Verenigt! belegt vergadering over de te varen koers

Twente Verenigt! belegt vergadering over de te varen koers

Gisteren werd bekend dat vier bestuursleden van Twente Verenigt! aftreden. Reden hiervoor is een verschil van inzicht over de werkwijze van de ledenvereniging. De teruggetreden leden stonden meer voor een confronterende lijn, terwijl de bestuursleden die blijven zitten, liever de diplomatieke weg bewandelen.

In de nieuwsbrief die Twente Verenigt! gisteren naar al haar leden heeft gestuurd, heeft de vereniging aangekondigd om in de eerste week van november een ledenvergadering te houden. Hier zullen de zittende bestuursleden de gekozen koers nader toelichten. “Ook zullen de leden worden gevraagd mee te denken over de te varen koers en waar mogelijk deze nieuwe koers te steunen”, zo schrijft de ledenvereniging. “Na goedkeuring zullen er dan onmiddellijk twee nieuwe bestuurskandidaten worden voorgedragen zodat Twente, verenigt! in volle vaart verder kan met het uitbouwen van de vereniging en onze betrokkenheid, inzicht en toezicht onverminderd zullen voortzetten.”

Naast deze onderwerpen zullen ook de FC Twente-directeuren Jan van Halst en Erik Velderman aanwezig zijn om prangende vragen, die leven onder de leden, te beantwoorden.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Henk Koenders Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Henk Koenders
Gast
Henk Koenders

Ik ben voor diplomatiek polderen, waarbij best een stevig en duidelijk standpunt ingenomen en duidelijk mag zijn. Ik verwacht dat de aftredende bestuursleden ook standpunt duidelijk komen maken.
Twente verenigt moet wel het initiatief nemen en in het sluiten van de rijen, lees vak P.