Twente Insite

FC Twente Nieuws

Vak-P reageert: “Beseffen dat wij een belangrijke rol kunnen spelen voor de club”

Vak-P reageert: “Beseffen dat wij een belangrijke rol kunnen spelen voor de club”

FC Twente liet maandagavond weten gesprekken te hebben gevoerd met Vak-P over de aanpak van de verstoorde onderlinge relatie. De supportersvereniging raakte afgelopen seizoen haar home kwijt en zag de club tot overmaat van ramp ook nog degraderen.

“We hebben het de afgelopen jaren als supporters van FC Twente niet gemakkelijk gehad”, zo reageert Vak-P op de website van de club. “Onze club hing meerdere malen aan een zijden draadje. Daarnaast uiteraard nog de veelbesproken inval, met de sluiting voor de duur van één jaar en de inname van de horecavergunning voor twee jaar als gevolg. Tijdens het gesprek met FC Twente zijn we altijd eerlijk geweest. Recht toe, recht aan.”

“We hebben duidelijk laten blijken dat we ons niet of nauwelijks gesteund hebben gevoeld door de club, terwijl zij andersom altijd op ons kunnen rekenen”, vervolgt men. “Wij vergeten dat niet, maar willen op een bepaald moment wel vooruit en zijn natuurlijk ook toe aan mooiere tijden. We beseffen ons dat wij daarin nog altijd een belangrijke rol kunnen spelen voor de club. We hopen dat dit het begin gaat zijn van een mooi seizoen, met als doel zo snel mogelijk terug te keren naar de eredivisie”, aldus Vak-P.

Foto: Pro Shots

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op