Twente Insite

FC Twente Nieuws

Van Leeuwen hoeft niet te rekenen op vervroegd vertrek uit Denemarken

Van Leeuwen hoeft niet te rekenen op vervroegd vertrek uit Denemarken

De huidige werkgever van Ted van Leeuwen heeft geen haast bij het vinden van een opvolger van de vertrekkend technisch directeur. Dit laat de voorzitter van Esbjerg weten in gesprek met de Deense media. “Het vinden van een opvolger van Ted is onze tweede of derde prioriteit.” Hierdoor hoeft Van Leeuwen niet te rekenen op een vroegtijdig vertrek uit Denemarken.

Ted van Leeuwen besloot om na iets meer dan anderhalf jaar terug te keren bij FC Twente. Hij kreeg een aanbieding die hij naar eigen zeggen niet kon weigeren en diende zijn ontslag in bij Esbjerg. Echter moet hij zijn contract bij de Deense promovendus nog wel uitzitten tot het einde van de huidige maand. De voorzitter van Esbjerg gaf aan de laatste maand nog volop gebruik te willen maken van het netwerk van Van Leeuwen.

De kans is overigens groot dat Esbjerg niet op zoek gaat naar een nieuwe technisch directeur, maar kiest voor een technisch manager. Met junior vicepresident Niels Erik Søndergård heeft de club al iemand in dienst met de nodige technische kennis. “Ted heeft het geweldig gedaan de afgelopen anderhalf jaar, maar nu moeten we vooruit kijken. We denken dat we nu een technisch manager nodig hebben. Mocht het nodig zijn dan kunnen we de functie alsnog upgraden”, aldus voorzitter Brian Knudsen.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op