Eerste elftal

Extra beloning voor Thesker vanuit Italië.

Extra beloning voor Thesker vanuit Italië.

Afgelopen zondag werd tegen alle verwachtingen in dé dag van Stefan Thesker. De door FC Twente gehuurde verdediger mocht voor het eerst na de operatie, waarbij een tumor werd verwijderd, weer plaatsnemen op de bank. Op veel speelminuten had de verdediger niet gerekend, en hij had zijn familie al verzocht niet deze wedstrijd voor hem naar de Grolsch Veste te komen. Gelukkig waren ze eigenwijs en beleefden ze de emotionele rentree van Thesker mee die als invaller de held van de dag werd. [google]

Twee keer wist de linksback een achterstand om te zetten in een gelijke stand. Alsof het zo moest zijn viel de 2-2 pas diep in blessuretijd wat het moment nog meer speciaal maakte dan dat deze al was. De Grolsch Veste ontplofte, evenals de verdediger zelf die helemaal los ging.

De magische invalbeurt van Thesker is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. De Duitser heeft met zijn prestatie zelfs de basis gehaald van het elftal van de week van La Gazzetta, het grootste voetbalmedium van Italië. Thesker werd beloond met een 8 en ziet zich omringd door spelers als Ben Arfa, Pagba en Mahrez.

la-gazetta-thesker
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties