Taha zet goede vorm door en heeft belangrijk aandeel in zege Jong Marokko

Younes Taha heeft de goede lijn doorgezet bij Jong Marokko. De aanvaller maakte indruk met zijn invalbeurt tegen NEC. Hij was betrokken bij zowel de aansluitingstreffer en de gelijkmaker. Na de 3-3 tegen NEC vloog hij uit om zich aan te sluiten bij de selectie van Jong Marokko. Er stonden twee interlands op het programma tegen de leeftijdsgenoten van Denemarken en Amerika.

De eerste wedstrijd tegen Denemarken ging met 3-0 verloren. Taha startte op de bank, maar kreeg in de tweede helft een half uur tijd zich te laten zien. Dinsdagmiddag speelde Jong Marokko tegen Amerika en deze keer kreeg Taha wel een basisplek. Hij had een belangrijk aandeel in de overwinning, want hij was de aangever bij de 1-0. Het was de enige treffer van de wedstrijd. Taha speelde 70 minuten mee.