FC Twente Nieuws

Hake vol bewondering: "Ik zou het als club wel weten"

Hake vol bewondering: "Ik zou het als club wel weten"

René Hake gaat een drukke zomer tegemoet. Volgens de trainer van FC Twente zouden er zes of zeven spelers bij moeten komen. Het probleem ligt vooral voorin, want op het middenveld en achterin liggen volgens Hake genoeg spelers vast.[google]

Kamohelo Mokotjo is afgelopen seizoen één van de sterkhouders gebleken. De trainer van de Tukkers weet niets van concrete interesse in zijn spelers. "Waarom zou ik geen rekening houden met Mokotjo? Ik zou het als club wel weten, maar een transfer moet nog wel gebeuren. Er is bij mijn weten geen concrete belangstelling voor wie dan ook. Natuurlijk spelen we in op een eventueel vertrek. Als Holla komt, kan hij op zijn positie spelen, maar het kan ook samen."

Op het middenveld heeft FC Twente op dit moment dus genoeg spelers. Dit seizoen speelden Matheusz Klich, Kamohelo Mokotjo en Fredrik Jensen met zijn drieën op het middenveld. De trainer heeft Jelle van der Heijden nog achter de hand en Danny Holla wordt deze zomer aan de selectie toegevoegd. "Op het middenveld ziet het er goed uit."

Foto: Sportfoto Oost / Ron Jonker

Hoofdsponsor Pure Energie geeft gratis FC Twente shirts weg

Pure Energie heeft weer een mooie actie voor de supporters van FC Twente. Meld je nu aan en ontvang gratis het nieuwe thuis-, uit- of derde shirt. Nieuwe klanten die kiezen voor een 3-jarig contract ontvangen een shirt naar keuze cadeau, bij een 5-jarig contract komt daar nog eens €100 shoptegoed voor de Fanstore bij. Voor meer info klik HIER of op de onderstaande foto.


[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties