FC Twente Nieuws

Oud-Vitessenaar: "Op een bepaald moment meldde Twente zich"

Oud-Vitessenaar: "Op een bepaald moment meldde Twente zich"

Niet alleen Manchester City laat haar talenten op het Europese vaste land rijpen, ook Chelsea verhuurt haar talenten naar de andere kant van de Noordzee. Vitesse is hiervan het bekendste voorbeeld. De Arnhemmers worden vaak 'Chealsea-B' genoemd, aangezien er soms complete elftallen worden gehuurd van de Londenaren.

[google]Het Belgische St. Truiden heeft sinds vorig jaar haar hengel ook uitgelegd in de talentenvijver van de Londense club en huurt dit seizoen Cristian Cuevas (foto rechts). FC Twente was deze zomer ook in de race voor de linkspoot, maar de transfer ketste af op een visum. De 21-jarige Chileen werd in het seizoen 13/14 verhuurd aan Vitesse.

"Op een bepaald moment meldde Twente zich. Zij kwamen zonder linksback zitten", vertelt Cuevas aan Het Belang van Limburg. "Maar het moest zo snel gaan, er was niet voldoende tijd om een visum voor Nederland in orde te brengen. Dus koos Twente een andere speler." De Tukkers verlegden hun interesse en huren dit seizoen een speler van NK Domzale, zijn naam; Dejan Trajkovski.

Foto: FIFA via Getty Images

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties