Nieuws

AC Milan en AS Roma in Nederland voor Corona

AC Milan en AS Roma in Nederland voor Corona

Het kunnen nog een aantal hete dagen worden alvorens de transfermarkt sluit op 2 februari. Volgens de zaakwaarnemer van Rasmus Bengtsson is er concrete interesse voor de Zweed en lijkt een vertrek dan eindelijk aanstaande. Dan is er nog de vermeende interesse van Swansea City voor topscorer Luc Castaignos, en er is interesse van Napoli voor Jesus Corona.

Napoli blijkt niet de enige Italiaanse club die geïnteresseerd is in de Mexicaan want afgelopen vrijdag zaten er drie andere Serie A clubs op de tribune voor de revelatie van het seizoen. AC Milan, Inter Milan en AS Roma stuurden scouts om Jesus Corona live in actie te zien.

[google]FC Twente is in eerste instantie niet geïnteresseerd in een verkoop, maar de club bezit slechts een klein 30% van de transferrechten. Mocht er een club komen met een mega bod dan zullen de Zuid Amerikaanse investeerders zich geheid laten horen.

Zoals eerder al vernoemd, de transfermarkt zal sluiten op 2 februari in plaats van de gebruikelijke eerste van de maand. De deadline is één dag verschoven omdat 1 februari dit jaar op zondag valt.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties