Nieuws

"Belangrijk om als eerste op het scorebord te komen"

"Belangrijk om als eerste op het scorebord te komen"

Vanavond staat voor FC Twente Vrouwen een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. De ploeg van Arjan Veurink moet op bezoek bij de directe concurrent voor de titel Ajax Vrouwen. Het verschil tussen beide ploegen is één punt in het voordeel van de Amsterdammers dat tot dusver één keer gelijkspeelde. FC Twente Vrouwen staat derde, drie punten achter koploper PSV dat tot dusver de volle buit pakte en ook won van de Tukkers.

[google]Jill Roord kijkt uit naar de wedstrijd en denkt dat de ploeg er klaar voor is. “De wedstrijd tegen Ajax is na het duel tegen PSV de tweede topper. Het is belangrijk dat we punten pakken, zodat we bovenin mee blijven doen. Het is niet desastreus als we verliezen, want dat is het voordeel van deze competitie; je komt elkaar nog drie keer tegen."

"Ik denk echter dat we een mooi resultaat neer kunnen zetten. Wij zijn er echt klaar voor. Het zal wel een moeilijk duel worden. Ajax is ook een voetballende ploeg, waardoor je een open wedstrijd krijgt. Het is belangrijk om als eerste op het scorebord te komen, want dan kunnen we nog vrijer gaan spelen tegen hen. We moeten vol voor de winst gaan en daar heb ik alle vertrouwen in", besluit Roord op de clubwebsite.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties