Nieuws

Bengtsson: Eredivisietopper op de bank

Bengtsson: Eredivisietopper op de bank

Rasmus Bengtsson is volgens FC Twente-trainer Co Adriaanse te goed voor een plek op de reservebank, maar kwam sinds zijn aanstelling anderhalf jaar geleden nog maar dertien keer in actie voor de Tukkers.

"Bengtsson heeft de kwaliteiten van een top eredivisiespeler", zegt de oefenmeester in De Telegraaf. "Hij is heel sterk in de opbouw; hij verliest bijna nooit de bal. Het is moeilijk om zo'n speler op de bank te houden, maar Douglas en Peter Wisgerhof doen het óók heel goed en zijn heel belangrijk voor de ploeg."

De Zweedse centrale verdediger wilde afgelopen zomer graag op huurbasis elders in actie komen, maar Adriaanse weigerde hem te verhuren. "Daar heb ik toen niet mee ingestemd, omdat ik hem er graag bij wilde houden", besluit de keuzeheer, die naar verwachting in de winter wederom een verzoek ontvangt.

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties