Nieuws

Conboy gewild door FC Twente?

Conboy gewild door FC Twente?

Kevin Conboy kende een uitstekend debuutseizoen bij NEC en daardoor bestaat de kans dat het bij dat ene seizoen in Nijmegen blijft. Volgens Conboys zaakwaarnemer, Gulli Tomasson, is de linksback in beeld bij een Nederlandse topclub. "Een van de grote clubs in Nederland volgt de verrichtingen van Conboy, maar er is ook interesse vanuit de Duitse Bundesliga", vertelde Tomasson aan Deense media. "Een paar Engelse clubs hebben ook interesse, maar er is nog niets concreet."

De zaakwaarnemer van de Deen is verrast over de prestaties van zijn cliënt. "We hadden niet verwacht dat het allemaal zo snel zou gaan met Kevin. Een heel seizoen presteren op hoog niveau is lastig. De clubs houden hem in de gaten. Veel vinden hem interessant, maar de beslissing is aan NEC."

Tomasson liet verder weten dat de Nederlandse topclub niet Ajax is. Bij PSV is de links-back positie al dubbel bezet en Feyenoord heeft simpelweg niet de financiële middelen om de Deen aan te trekken. Het zal dus naar alle waarschijnlijkheid gaan om AZ of FC Twente. Bij de Alkmaarders vertrekt vaste linksback Simon Poulsen na dit seizoen, terwijl de bezetting van de backposities bij FC Twente al een aantal jaren een heikel punt is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties