Nieuws

FC Twente kan Djuricic definitief uit het hoofd zetten

FC Twente kan Djuricic definitief uit het hoofd zetten

FC Twente kan definitief een streep zetten door de naam van Filip Djuricic. De aanvallende middenvelder die afgelopen winter op het punt stond bij FC Twente te tekenen, verkast definitief naar Benfica. Dit meldt de officiële website van sc Heerenveen vandaag. Bij Benfica wordt Djuricic ploeggenoot en mogelijk concurrent van Ola John.


Afgelopen transferperiode waren de clubs er uit en was ook Djuricic klaar voor de overgang naar FC Twente. Echter gooide het Engelse Everton FC roet in het eten door de transfer van Fer af te blazen. Hierdoor moest FC Twente Djuricic noodgedwongen in Friesland laten omdat er niet genoeg geld was om de Serviër aan te trekken zonder het transfergeld van Fer.

Nadat de transferwindow gesloten was kwam Benfica om de hoek kijken en leek alles in kannen en kruiken maar officieel werd er tot vandaag niets bevestigd. sc Heerenveen is het nu dat als eerste partij naar buiten brengt dat Djuricic komende zomer naar Benfica zal vertrekken. Een aderlating voor FC Twente dat hierdoor naast één van de beste voetballers van de Eredivisie grijpt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties