Nieuws

FC Twente kan Oussama Assaidi vergeten

FC Twente kan Oussama Assaidi vergeten

Het lijkt erop dat FC Twente Assaidi uit haar hoofd kan zetten. Volgens het Algemeen Dagblad zal de 24-jarige vleugelspeler Anderlecht verkiezen boven FC Twente en Feyenoord. Assaidi zou inmiddels al een gesprek met trainer John van den Brom hebben gehad waarin hij duidelijk maakte dat hij openstaat voor de avances van de Brusselaars.

John van den Brom kreeg persoonlijk van Assaidi te horen dat hij een huurovereenkomst met de landskampioen van België prevaleert. Een tijdelijke overgang naar Feyenoord of FC Twente ziet hij slechts als alternatief.


Het verschil zit er vooral in dat Anderlecht de 24-jarige Assaidi Champions Leaugue voetbal kan aanbieden. Iets wat FC Twente komend seizoen niet heeft.

Assaidi vertrok vorig jaar na een paar goede jaren bij sc Heerenveen naar Liverpool. In Engeland kwam de snelle buitenspeler echter maar tot vier competitieduels. De 24-jarige Marokkaan heeft nog een contract tot 2016 bij de club uit de Premier League. Naast FC Twente heeft ook Feyenoord interesse in de buitenspeler.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties