Nieuws

Groen licht voor trainersconstructie Jansen-Schreuder

Groen licht voor trainersconstructie Jansen-Schreuder

De KNVB heeft zojuist toestemming gegeven voor de trainersconstructie Jansen-Schreuder. Dit bevestigde KNVB-voorlichtster Marloes van der Laan zojuist op Twitter.

Omdat Alfred Schreuder nog geen diploma Coach Betaald Voetbal heeft, zal Michel Jansen naar buiten treden als hoofdtrainer. Hij zal de eindverantwoordelijke zijn en zal de media te woord staan.


Schreuder is dus op papier de assistent van Jansen en zal komend seizoen de cursus Coach Betaald Voetbal gaan volgen. De andere assistenten van Michel Jansen zijn Kees van Wonderen, Boudewijn Pahlplatz en Youri Mulder.

Afgelopen seizoen ging de KNVB akkoord met een tijdelijk dienstverband van Schreuder als hoofdtrainer na het vertrek van Steve McClaren, maar volgens de regels moet er een trainer met het CBV-diploma hoofdtrainer zijn. Gisteren werd al bekend gemaakt dat Jan Zoutman komend seizoen trainer wordt van Jong FC Twente. Met die beslissing ging FC Twente er eigenlijk al vanuit dat de KNVB akkoord zou gaan met de door FC Twente zo gewilde trainersconstructie Jansen-Schreuder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties