Nieuws

"Heb het nauwelijks meegemaakt want had een pilletje genomen"

"Heb het nauwelijks meegemaakt want had een pilletje genomen"

Darryl Lachman moest niet lang nadenken nadat Patrick Kluivert hem benaderde om uit te komen voor Curaçao. Ondanks dat hij er zelf nog nooit was geweest besloot de verdediger het avontuur aan te gaan, en met succes. Gisteren kwalificeerde de ploeg van Patrick Kluivert zich voor de 2e voorronde van het WK 2018 in Rusland. "Een geweldig gevoel", aldus Lachman die de 1-0 wist te scoren in gesprek met het AD.

Makkelijk ging het allemaal niet want Mortserrat was een stugge tegenstander. De heenwedstrijd werd met 2-1 gewonnen door Curaçao. In Montserrat was het twee minuten voor tijd 2-1 in het voordeel van de thuisploeg totdat Vicento in de 89e minuut de 2-2 binnen werkte en de overwinning veilig stelde.

[google]Al met al was het één groot avontuur voor Lachman. Voor het eerst naar Curacao, en dan ook nog eens anderhalf uur op de boot om op Montserrat te komen. Al heeft hij hier weinig van meegekregen laat hij eerlijk weten. "De boottrip heb ik nauwelijks meegemaakt. Ik heb een pil genomen tegen de zeeziekte en ben in slaap gevallen."

Al met al was het een zeer geslaagd avontuur voor de verdediger die met twee wedstrijden in de benen terugkeert naar FC Twente. Hier mag hij zich gaan bewijzen tegenover Alfred Schreuder die hem na een verbanning naar Jong FC Twente weer de kans geeft zich in het elftal te spelen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties