Jansen tevreden: "Hebben weinig weggegeven én hadden de betere kansen"

Afgelopen maandag hervatte ook Jong FC Twente de competitie met een uitwedstrijd tegen huidig landskampioen Vitesse. Na 90 minuten voetballen stond er 1-1 op het scorebord, een stand die al voor rust was bereikt. In de 11e minuut opende Dauda de score voor Vitesse en Peet Bijen maakte in de 30e minuut gelijk vanaf elf meter.

[google]Door het behaalde punt steeg Jong FC Twente van de zesde naar de vijfde plek op de ranglijst. Michel Jansen gaf na de wedstrijd aan wel te kunnen leven met het gelijke spel. “Na de eerste fase hadden wij het goed staan. We hebben weinig weggegeven en hadden zelf de betere mogelijkheden. Ik denk dat het al met al een gelijkopgaand duel was dat wij hadden kunnen winnen, maar met een gelijkspel een terechte uitslag kende", aldus de oefenmeester op de clubwebsite.

De eerstvolgende wedstrijd is pas over drie weken. Jong FC Twente neemt het dan thuis op tegen Jong FC Groningen dat gisteren de koppositie overnam van Jong Sparta. De Groningers hebben net als de Tukkers wel een wedstrijd meer gespeeld.