Nieuws

Kaartverkoop Bekerfinale en de Jaarlijkse Supportersavond

Kaartverkoop Bekerfinale en de Jaarlijkse Supportersavond

De kaartverkoop voor de KNVB Bekerfinale (zondag 8 mei 2011) is nog niet gestart maar wel duidelijk is dat de Twentefans 17.500 kaarten krijgen. Theo Janssen pakt verstandig zijn rust en zegt af voor Oranje. Kijk verder als je wilt weten wie er wel voor hun land op pad zijn (Zie ook video Huntelaar twijfelt, Vorm totaal niet) De thuiswedstrijden FC Twente - Roda (10-04-2011) en FC Twente - PSV (02-04-2011) zijn uitverkocht. De jaarlijkse Supportersavond is op dinsdag 29 Maart.

Kaartverkoop voor de Bekerfinale FC Twente - Ajax

Op zondag 8 mei 2011 staan FC Twente en Ajax tegenover elkaar in de KNVB bekerfinale. Om 18.00 uur begint de finale in de Rotterdamse Kuip, waarbij in ieder geval 35.000 (2 x 17.500) fans van FC Twente en Ajax aanwezig kunnen zijn.

De Tukkers spelen op papier thuis en kunnen hun aanhangers kwijt op de zogenoemde ‘Stadiontribune’ (Zie foto, het gele vak). De resterende toegangsbewijzen worden verdeeld tussen sponsoren en supporters van zowel FC Twente als Ajax. Twente geeft inmiddels op de officiële website te kennen de ‘reglementen en voorwaarden te willen herzien om het voor iedereen aantrekkelijk te maken deze wedstrijd te bezoeken’. De Enschedeërs mikken hierbij op de ‘normalisatiegedachte’ om zo de ‘kaartverkoop en het vervoer van sponsoren en supporters zo goed mogelijk te laten verlopen’.

Concrete informatie over de kaartverkoop is momenteel nog niet beschikbaar. Zodra er informatie beschikbaar is, zal dit als eerste op www.fctwente.nl en in een speciale supportersnieuwsbrief worden gecommuniceerd. Tot op dat moment kan helaas op geen van de vragen die hierop betrekking hebben antwoord worden gegeven. FC Twente vraagt haar supporters deze informatie af te wachten en pas daarna bij vragen contact te zoeken met de club.

Internationals van FC Twente

Luuk de Jong mag zich alsnog melden bij het 'grote' Oranje. De spits behoorde eerst tot de voorselectie, maar viel op het laatste moment af waardoor hij voor Jong Oranje werd geselecteerd. Nu is hij opgeroepen als vervanger van Huntelaar, die met een hardnekkige knieblessure kampt.

Een overzicht van spelers die op pad zijn met een vertegenwoordigend elftal zijn: Sander Boschker (Nederland), Marc Janko (Oostenrijk), Bryan Ruiz (Costa Rica), Roberto Rosales (Venezuela), Oguchi Onyewu (USA), Emir Bajrami (Zweden), Nikolay Mihaylov ( Bulgaarse nationale selectie), Nacer Chadli (België), Ola John (Oranje onder 19), Tuomas Rannankari ( Jong Finland)

(Zie Video onderop deze pagina) Het Nederlands elftal is in voorbereiding op de komende twee EK-kwalificatieduels met Hongarije. De 21-koppige selectie verzamelde zich maandag weer in Noordwijk en ook Klaasjan Huntelaar (op de weg terug na een knieblessure) meldde zich bij Oranje. Een paar uur later verliet het trainingskamp echter weer.

Supportersavond op dinsdag 29 Maart

FC Twente organiseert jaarlijks een supportersavond in De Grolsch Veste. Het doel van de avond is om supporters te informeren en hen de kans te geven vragen te stellen aan vertegenwoordigers van de club. Komende dinsdag 29 maart staat vanaf 19.00 uur de supportersavond van dit jaar in de Arke Lounge van het stadion gepland. De zaal is geopend vanaf 18.30 uur en de koffie bij binnenkomst wordt u aangeboden door FC Twente.

Theo Janssen pakt verstandig zijn rust

Theo Janssen moet een week rust houden in verband met vocht in zijn linkerknie en moest zondag afzeggen voor Oranje, nadat hij zijn linkerknie forceerde met twee duels op een slechte ondergrond. Het resultaat was een pijnlijk gewricht. Meevaller voor Janssen is dat bij het onderzoek van gisteren geen bijkomende schade is geconstateerd.

Bronnen: Telegraaf, FCTwente.nl, Twentefans.nl, NOS, ANP.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties