Nieuws

Klok tikt voor FC Twente: 15 februari belangrijke dag.

Klok tikt voor FC Twente: 15 februari belangrijke dag.

Gisteravond hield FC Twente haar nieuwjaarsreceptie. Hier werden weer veel verontrustende berichten naar buiten gebracht. Directeur Onno Jacobs heeft een aantal vreemde zaken aangetroffen. Daarnaast stemde de gemeenteraad vlak voor de winterstop in met een garantstelling van 32 miljoen Euro aan FC Twente. Nu blijkt dat de gemeente zich tot 15 februari nog kan terugtrekken. Dit zou een absolute ramp voor de club zijn.

[google] Een externe accountant zal zich gaan richten op de transfers die de afgelopen jaren plaatsvonden in Enschede. De KNVB en de Gemeente Enschede zijn zoals afgesproken hiervan meteen op de hoogte gesteld. Diezelfde gemeente zou de garantstelling nog kunnen intrekken na het zoveelste lijk dat uit de kast van FC Twente komt vallen. Tot 15 februari heeft de gemeenteraad nog de kans om dit te doen.

De Tukkers moeten kunnen aantonen dat zij op 1 juli 2016 minimaal drie miljoen Euro in kas hebben. Mocht er zich op financieel gebied nóg een tegenslag voordoen dan komt de garantstelling serieus in gevaar.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties