Nieuws

Landzaat in dubio: "Wil nog heel graag een keer kampioen worden"

Landzaat in dubio: "Wil nog heel graag een keer kampioen worden"

Denny landzaat is ondanks het feit dat hij mag vertrekken bij FC Twente toch mee op trainingskamp naar Gran Canaria. De middenvelder die in de zomer van 2010 transfervrij over kwam van Feyenoord twijfelt via dagblad Tubantia openlijk over zijn toekomst. Zeker is dat hij na dit seizoen nog zeker één jaar door wil voetballen.

Als er een mooie aanbieding komt, mag hij weg. Maar zolang de ultieme uitdaging nog niet voorbij is geflitst, is Denny Landzaat in Maspalomas een volwaardig selectielid van FC Twente. Maar de twijfel knaagt, zo geeft hij na de ochtendtraining toe.

Landzaat gelooft in de titel

„Aan de ene kant wil ik nog graag wekelijks spelen en daarom heb ik mijn zaakwaarnemer de opdracht gegeven om rond te kijken, maar aan de andere kant wil ik op mijn leeftijd nog heel graag een keer kampioen worden. En daar geloof ik met deze groep echt in”, zegt Landzaat. „Ik weet dat ik voor dit elftal nog van waarde kan zijn. Niet alleen op het veld, maar ook in de kleedkamer. Als je het mij nu vraagt, dan is de kans het grootst dat ik het seizoen afmaak bij Twente. Of er moet iets heel aantrekkelijks langskomen, iets uit het buitenland of zo. Maar daar ga ik eerlijk gezegd niet vanuit.”

Eén beslissing heeft hij al wel genomen. „Ik ga in elk geval nog een jaar door”, aldus de 35-jarige, die zich na zijn actieve loopbaan wil richten op een trainerscarrière.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties