Nieuws

Leroy Fer blij met transfer naar Norwich City

Leroy Fer blij met transfer naar Norwich City

Zojuist werd bekend dat Leroy Fer voor 4 jaar heeft getekend bij het Engelse Norwich City. In een eerste reactie zegt de middenvelder blij te zijn met de overstap en tevens met de snelle afwikkeling tussen FC Twente en Norwich City.

"Ik ben heel blij," was de eerste reactie van de 23-jarige Fer tegenover Sports Promotion. "Ik vind de Premier League een geweldige competitie. Ik wist al eerder dat ik graag naar Engeland zou willen. Nu is het er daadwerkelijk van gekomen."


"Ik ben ook blij dat Norwich City en FC Twente snel overeenstemming hebben bereikt, zodat ik al in vroeg stadium van de voorbereiding kan instromen. Hierdoor heb ik de tijd om mij aan te passen voor de start van de competitie."

"Het is niet alleen een ambitieuze club, maar er heerst ook een warme sfeer. Die indruk is bevestigd door Ricky van Wolfswinkel. Ik ben bij hem thuis in Norwich geweest. Norwich is een geweldige stad om in te wonen. Ricky is ook enthousiast over de club, de ambities en de leefomgeving."

"Hij bevestigde mijn eerste indrukken. Ik hoopte al langer op een entree in de Premier League en dat gaat er nu daadwerkelijk van komen. Ik zie er naar uit om voor de Canaries te gaan spelen. Norwich heeft met dat mooie gele shirt ook een geweldige uitstraling. Ik weet zeker dat ik mij daar happy zal voelen."

Win 2 wedstrijdkaartjes of het shirt van FC Twente!

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties