Nieuws

Meningen verdeeld over aanblijven Ziyech bij FC Twente

Meningen verdeeld over aanblijven Ziyech bij FC Twente

Het lijkt erop dat Hakim Ziyech het seizoen af zal maken bij FC Twente. Met nog minder dan drie uur te gaan voordat de Nederlandse transferwindow zich sluit zijn er geen aanwijzingen dat de middenvelder de club nog zal verlaten. Er was concrete belangstelling van Hoffenheim en Sampdoria, maar de gedroomde club van Ziych meldde zich vooralsnog niet. Volgens Fardau Wagenaar is het aanblijven van Ziyech wel het meest opmerkelijke nieuws van deze transferperiode. Dit zei ze vanavond in de uitzending van FC Afkicken.

"Eigenlijk is dat het meest opvallende transfernieuws, maar de meningen zijn erover verdeeld. Ziyech is natuurlijk de beste speler die op de Nederlandse velden rondloopt. Veel mensen zeggen 'ja het is heel goed dat hij blijft en hij zal Twente helpen in de eredivisie te blijven'. Maar er zijn ook andere geluiden die zeggen dat als je Ziyech uit het elftal haalt de rest een stapje extra gaat zetten en het juist beter gaan doen. Wat de waarheid is komen we nooit achter." [google]

"Ik moet wel zeggen dat hij het op het veld wel laat zien. ondanks alles. Hij staat er wel elke keer. Wat dat betreft, nog vier maanden en dan zal die droomclub van hem er eindelijk ook zijn.

Voormalig FC Twente middenvelder Simon Cziommer is verheugd. "Het is toch ongelofelijk dat een speler die zoveel kritiek kreeg, het zo geweldig doet op de Nederlandse velden, in een team zit waar alleen maar problemen zijn en dat hij zegt 'Ik blijft en ga niet naar Hoffenheim'?" Cziommer is zeer onder de indruk van de kwaliteit van Ziyech en had niet verwacht dat hij zou blijven.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties