Nieuws

Noorse interesse in Torgeir Borven

Noorse interesse in Torgeir Borven

FC Twente en Torgeir Borven is vooralsnog geen goede combinatie gebleken. De Noorse spits werd 1 januari 2014 gecontracteerd, maar een vaste waarde werd hij tot nu toe nooit. Tot dit seizoen moest hij Luc Castaignos voor zich dulden en juist op het moment dat Castaignos vertrok naar Duitsland was Borven herstellende van een heupoperatie. Als hij het vooraf had geweten had hij het anders aangepakt.

"Toen ik bij FC Twente kwam liet een specialist mij weten dat ik binnen 18 maanden zou moeten worden geopereerd aan mijn heup. Als ik dat niet zou doen dan zou ik hier de rest van mijn leven last van houden. In 2014 leek het erop dat FC Twente Luc zou verkopen en ik wachtte op mijn kans." Castaignos bleef uiteindelijk en kansen bleven uit. [google]

Na de winterstop verwacht Borven weer fit te zijn en hoopt dan op speelminuten. "Mijn doel is om basisspeler te worden bij FC Twente. Zit dit er niet in dan zal ik komende zomer om me heen moeten kijken naar een andere club."

Vanuit Noorwegen zou er al interesse zijn voor Borven. Promovendus SK Brann zou een meer dan gemiddelde belangstelling hebben in de spits. "We volgen zijn situatie", is alles wat technisch directeur Rune Soltvedt van SK Brann erover kwijt wil.

Spijt van zijn overgang heeft Borven ondanks alles niet. "Nee, ik ben hier een betere speler geworden. Tijdens mijn blessure heb ik de tijd gebruikt om aan de slag te gaan met mijn spieren. Ik heb dus geen tijd verspild", besluit de spits in gesprek met het Noorse BA.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties