Nieuws

Ongeslagen McClaren huurt bij FC Twente afgeteste Dawkins

Ongeslagen McClaren huurt bij FC Twente afgeteste Dawkins

In januari 2012 was bij FC Twente de Engelse aanvaller Simon Dawkins op proef. Na een proefperiode van een week onder leiding van Steve McClaren werd hij te licht bevonden en mocht hij terugkeren naar Tottenham Hotspur. Nu bijna twee jaar later heeft McClaren Dawkins alsnog opgepikt en gehuurd van de Spurs.

Door blessures van enkele vaste eerste elftal spelers was McClaren op zoek naar een aanvallende versterking. Omdat Dawkins nog geen nieuwe club had nodigde hij de aanvaller uit voor een stage dat resulteerde in een huurcontract. Ondertussen heeft Dawkins ook al zijn debuut gemaakt in de met 2-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Watford.

[google]Sinds de overgang van McClaren naar Derby County verloor de club nog niet. De eerste wedstrijd onder zijn leiding thuis tegen Leeds werd met 3-1 gewonnen, gevolgd door een goede 2-3 uitoverwinning bij concurrent Watford, en daarna een ietwat teleurstellende 1-1 thuis tegen Birmingham.

Derby staat nu op de 9e plek in de Engelse Championship na 13 gespeelde wedstrijden. De bovenste twee clubs promoveren aan het eind van het seizoen naar de Premier League, de nummer 3 t/m 6 strijden voor promotie via Play-Offs.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties