Nieuws

Opluchting: Tadic "slechts" 3 tot 6 weken uitgeschakeld

Opluchting: Tadic "slechts" 3 tot 6 weken uitgeschakeld

FC Twente moet het de komende drie tot zes weken doen zonder Dusan Tadic. De aanvaller raakte gisteren geblesseerd tijdens de oefenwedstrijd Vfl Bochum - FC Twente en het zag er in eerste instantie niet goed uit. Vandaag werd zijn knie nader onderzocht en het bleek dat een operatie niet nodig is. Hij heeft enkel een opgerekte binnenband opgelopen.

Tadic kwam gisteravond in de 60e minuut in de ploeg bij FC Twente. Acht minuten later moest hij het veld al weer verlaten na een harde charge van een Duitse tegenstander. En passant verloor FC Twente ook nog eens met 3-0 van VfL Bochum.


Tadic moest sinds zijn komst naar Nederland nog nooit een Eredivisiewedstrijd missen wegens een blessure. In het meest gunstige geval kan hij 3 augustus meespelen in de eerste wedstrijd van het seizoen thuis tegen RKC. Mocht het uiteindelijk de zes weken duren dan mist hij RKC thuis en Feyenoord uit. Tadic zelf hoop zo snel mogelijk weer aan te kunnen sluiten aldus Fardau.

Win 2 wedstrijdkaartjes of het shirt van FC Twente!

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties