Nieuws

Opmerkelijk: '0-5 overwinning op Twente kost trainer baan'

Opmerkelijk: '0-5 overwinning op Twente kost trainer baan'

In de voorbereiding op het seizoen 2015-2016 speelde FC Twente tegen het Turkse Genclerbirligi. De nummer negen van het vorig seizoen won op het veld van Quick '20 met maar liefst 0-5 van de Tukkers. Terug in Turkije gaat het de ploeg wat minder af. De eerste twee competitiewedstrijden gingen nipt verloren en de voorzitter besloot rigoureus in te grijpen door de oefenmeester te ontslaan. Stuart Baxter zelf denkt dat de overwinning tegen FC Twente één van de redenen is voor zijn ontslag.

[google]“Ik denk dat de eigenaar dacht dat we dit jaar kampioen zouden worden na de 0-5 overwinning op FC Twente, maar na twee nipte nederlagen lig ik eruit. aldus een cynische Baxter. "Hij belde me op en begon te schelden en haalde zelfs mijn familie erbij. Toen stopte hij te schelden en zei 'Je kan je spullen pakken en vertrekken'. Ik heb nog nooit een persoon als hem meegemaakt. Hij wist mijn naam niet eens", besluit een teleurgestelde Baxter.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties