Nieuws

Oud-Eredivisionisten blokkeren overgang Mokhtar definitief

Oud-Eredivisionisten blokkeren overgang Mokhtar definitief

Youness Mokhtar hoeft niet langer te hopen op een overgang naar Bursaspor. De Turkse club werd de afgelopen weken nadrukkelijk gelinkt aan de buitenspeler die buiten beeld is geraakt bij Alfred Schreuder. De Turkse media beweerde zelfs dat Mokhtar bovenaan het lijstje van de trainer stond, maar dat valt nu te betwijfelen. De club haalde gisteren twee oud-bekenden van de Nederlandse Eredivisie. Mokhtar stond zeer waarschijnlijk op de schaduwlijst.

Allereerst tekende de Spanjaard Isaac Cuenca een contract tot medio 2018. De uit de Barcelona jeugd afkomstige aanvaller speelde in 2013 op huurbasis voor Ajax. De tweede aankoop was voormalig PSV aanvaller Balázs Dzsudzsák. Hij komt over van Dinamo Moskou en tekende tot medio 2019. Daarnaast contracteerde Bursaspor eerder al Tomas Necid wiens contract afliep bij PEC Zwolle. [google]

Volgens Voetbal International zouden er nog meer clubs interesse hebben in Mokhtar. Welke clubs dit zijn is vooralsnog onbekend.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties