Nieuws

Russische Roebels lonken voor Tiote en FC Twente

Russische Roebels lonken voor Tiote en FC Twente

Voormalig FC Twente middenvelder Cheick Tiote staat in de belangstelling van het Russische Lokomotiv Moskou. De club wil de selectie na een teleurstellend seizoen (9e plek) versterken en één van de topaankopen moet Tiote worden. De Ivoriaan staat onder contract bij Newcastle United dat afgelopen seizoen degradatie ternauwernood wist te ontlopen.


Voor FC Twente goed nieuws aangezien er bij een verkoop van Tiote een doorverkoopclausule in werking zal treden. De club uit Enschede ontvangt dan een percentage van het verkoopbedrag dat flink op kan lopen. Naar verluid strijkt FC Twente 10% op van de verkoopsom. Vorig seizoen werd de waarde van Tiote geschat op 25 miljoen Euro toen Arsenal, Chelsea en Manchester City interesse toonden.

Het contract van 26-jarige Tiote bij Newcastle United loopt nog tot de zomer van 2017. Of hij zelf ook interesse heeft in een Russisch avontuur is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties