Nieuws

Schilder wil geen risico's nemen, Brama test schoeisel

Schilder wil geen risico's nemen, Brama test schoeisel

Tijdens de training vandaag trainde Robbert Schilder wederom apart samen met aanvoerder Wout Brama. Schilder is nog altijd herstellende van zijn patellapeesblessure waarmee hij al kampte voor zijn transfer naar FC Twente. Om de genezing te versnellen kreeg Schilder een injectie in zijn knie. Toch wil Schilder niets overhaasten.

Vandaag op de training gaf Schilder aan eerst volledig te willen herstellen voordat hij weer aan de bak gaat. Ondanks dat hij nog apart trainde van de groep zei de linksback dat het de goede kant op gaat met het herstel.


Het herstel van zijn knie heeft nu voorrang ook al zou hij hierdoor de eerste wedstrijden moeten missen.

Brama ook nog niet hersteld

Zoals gezegd trainde ook Brama apart van de groep. Hij is ook nog altijd hersteld van zijn hielblessure die hij opliep door het dragen van verkeerd schoeisel. "Ik heb de hele zomer op slippers gelopen om mijn hiel rust te geven. Voorlopig train ik nog niet met de groep mee. We gaan het programma rustig opbouwen", aldus Brama.

Vandaag testte hij tijdens een looptraining met Sportfysiotherapeut Ralph Speerstra divers schoeisel (foto). Brama trainde nog niet met de bal.

Brama test divers schoeisel

wout brama

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties