Nieuws

Schreuder is bezig met het veldspel, nog niet met de play-offs

Schreuder is bezig met het veldspel, nog niet met de play-offs

Het gaat FC Twente na een lange negatieve reeks eindelijk weer voor de wind. Schreuder en zijn mannen wonnen drie van de laatste vier wedstrijden en speelden daarbij ook "herkenbaar" voetbal. Duidelijk is te zien dat FC Twente meer wil domineren ,naar voren wil voetballen en de tegenstander geen kans wil geven om zelf te gaan voetballen.

"We hebben weer de durf om te voetballen. Daardoor neemt het vertrouwen toe bij de spelers en door ons spel en de goede resultaten zie je het plezier groeien", aldus Schreuder tegenover de VI.

De interim trainer is ook blij met het feit dat de selectie weer blessurevrij begint te geraken. Echter zei hij dit voordat aanvoerder Brama weer een terugslag kreeg van zijn hiel.


"De concurrentie neemt toe en dat is een goede ontwikkeling. Als iedereen fit is, beschikt deze selectie over veel kwaliteit."

Schreuder niet bezig met play-offs

Met de aanstaande play-offs, waarin FC Twente een Europa League ticket moet gaan proberen te bemachtigen, is de Schreuder nog niet bezig. "Daar zijn we nu nog niet mee bezig. Wij zijn bezig met ons veldspel, en daarbij zien we zowel bij balbezit als bij balverlies een stijgende lijn. En die willen we graag doortrekken richting het einde."

Aanstaande zondag gaat FC Twente op bezoek bij het kwakkelende VVV dat strijdt tegen degradatie. Bij de Venlonaren start FC Twente huurling Nils Röseler naar alle waarschijnlijkheid in de basis als centrale verdediger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties