Nieuws

Supporters kwaad op lakse spelers en falende Schreuder

Supporters kwaad op lakse spelers en falende Schreuder

Gisteren was de dag waar iedereen met een FC Twente hart al weken naar uitkeek. In de eigen Grolsch Veste stond dé wedstrijd van het jaar op het programma tegen PEC Zwolle met als inzet de finale van de KNVB beker. Niet alleen sportief stond er veel op het spel, maar ook financieel. De bekerwinnaar plaatst zich namelijk direct voor de poulefase van de Europa League. Helaas wist de ploeg van Alfred Schreuder de laatste strohalm om het seizoen te redden niet te grijpen en dreigt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan.

[google]Vandaag laten de supporters van FC Twente zich massaal horen via de diverse social media als Facebook en Twitter. Ze zijn teleurgesteld maar bovenal kwaad op de getoonde inzet van een groot deel van de spelers. Pas na de 0-1 van uitgerekend Wout Brama werd het vuurtje even aangewakkerd wat uiteindelijk resulteerde in de 1-1. Veel te laat volgens de supporters.

Ook hoofdtrainer Alfred Schreuder krijgt veel kritiek te verwerken. Een groot deel van de supporters eist zelfs zijn ontslag. Als redenen worden aangevoerd gebrek aan passie, traag spel en het niet beter maken van de spelers. Hieronder enkele reacties van de supporters.

Stelling: FC Twente moet per direct afscheid nemen van Alfred Schreuder.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties