Nieuws

Tadic en FC Twente strijken laatste plooien glad

Tadic en FC Twente strijken laatste plooien glad

Er moeten nog enige formaliteiten worden afgerond, maar FC Twente rekent erop FC Groningen-aanvaller Dusan Tadic (23) binnen te hebben. Voorzitter Joop Munsterman heeft in kleine kring kenbaar gemaakt, dat de tukkers de grote vis aan de haak hebben.

FC Twente maakte al twee keer eerder werk van Tadic, bij het sluiten van de transfertermijnen in augustus en januari, maar in beide gevallen hield FC Groningen de poot stijf. Bij de besprekingen op 30 januari in Emmen werd wel al direct een voorschot genomen op een zomertransfer van de Servische aanvaller en die lijkt er nu ook te gaan komen.

FC Groningen-directeur Hans Nijland stelde gisteravond nog, dat er naar zijn mening nog geen sprake is van een deal, maar voegde daaraan toe, dat hij zeker niet uitsluit dat Tadic volgend seizoen toch bij FC Twente zal voetballen. Met Tadic krijgt McClaren alsnog zijn ‘special one’, nadat in de afgelopen transferperiode pogingen om een speler met exceptionele kwaliteiten aan te trekken spaak liepen. Tadic is bij FC Twente van meet af aan gezien als de ideale opvolger van Bryan Ruiz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties