Nieuws

Tapia komt bedrogen uit na 'stap hogerop'.

Tapia komt bedrogen uit na 'stap hogerop'.

Renato Tapia vertrok in de afgelopen transferperiode van FC Twente naar Feyenoord. Een stap hogerop dacht hij. Toch lijkt de Peruviaan bedrogen uit te komen. Feyenoord heeft al negen wedstrijden niet meer gewonnen, waarvan zeven keer verlies. Toch is dit allemaal nietszeggend volgens de voormalige Tukker.

[google] "Beide situaties zijn niet met elkaar te vergelijken", aldus Renato Tapia tegenover het Algemeen Dagblad. "Bij FC Twente is zo veel gebeurd, het heeft geen zin om daar nu nog eens op terug te blikken. Bij FC Twente is de sportief slechte periode achter de rug, dat is iets waar we hier in Rotterdam nog voor moeten zorgen. Daar is dit wel een week voor."

Aankomende zondag reist de selectie van Feyenoord af naar Utrecht om het in De Galgenwaard op te nemen tegen de plaatselijke FC. Dit zou zomaar eens weer kunnen ontaarden in massahysterie. De fans van de Rotterdamse club zijn namelijk allerminst te spreken over de resultaten van hun club. "Maar ik ga niet met angst naar Utrecht. Wat we moeten doen, is rustig blijven en ons volledig focussen op onze prestatie. Dat is de enige manier." besluit Tapia.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties