Nieuws

Vermeer hoopt op contract bij FC Twente

Vermeer hoopt op contract bij FC Twente

Naast de Ghanees Paul Ayongo verscheen er nog een nieuw gezicht op de training. Het was de 19-jarige Vinnie Vermeer die de afgelopen drie seizoenen onder contract stond bij FC Eindhoven. Vermeer is een middenvelder die zowel op 6 als op 8 uit de voeten kan. Hij speelde het afgelopen seizoen 25 competitiewedstrijden in de Jupiler League.

[google]Vinnie Vermeer doorliep de jeugdopleiding van PSV. Nadat er weinig zicht was op speelminuten koos hij medio 2011 voor een overstap naar FC Eindhoven waar hij onder meer samenspeelde met Youness Mokhtar. Na drie jaren heeft Vermeer er zelf voor gekozen de club te verlaten en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging terwijl FC Eindhoven graag met hem verder wilde.

"We vinden het jammer als club dat Vinnie Vermeer een ander keuze maakt om zijn voetbal carrière te vervolgen", aldus FC Eindhoven technisch directeur Hans Smulders op de Eindhovense clubwebsite. "Vinnie heeft zich als jonge, talentvolle speler de afgelopen jaren prima ontwikkeld en vanuit dat oogpunt is het jammer dat we Vinnie niet langer aan de club hebben weten te binden."
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties