Nieuws

Website voetbalschool Van Staa en Grujic gelanceerd: Inschrijving van start!

Website voetbalschool Van Staa en Grujic gelanceerd: Inschrijving van start!

Vorige week werd bekend dat voormalig FC Twente trainer Jan van Staa en voormalig FC Twente verdediger Spira Grujic de handen ineen hebben geslagen en een voetbalacademie gaan starten in Oost Nederland. Sukru Akyar maakt het drietal compleet vandaar ook de naam Voetbalacademie A.G.S. (Akyar, Grujic, Staa). Vandaag is de website online gegaan en kunnen geïnteresseerde voetballers zich inschrijven.

"In de vele jaren dat we actief zijn in de voetballerij is het ons opgevallen dat er veel talentvolle kinderen zijn die het betaald voetbal niet halen, maar wel de potentie hebben. Talenten die dat met goede en extra trainingen mogelijk wel behalen. Met Voetbalacademie A.G.S. bieden wij een totaalpakket aan om een talent klaar te stomen voor betaald voetbal", aldus de introductie op de kersverse website. [google]

Van Staa liet vorige week al weten dat de voetbalacademie anders zal zijn dan de al bestaande voetbalscholen. "We gaan wel een wat uniek concept neerleggen. Uniek omdat wij geen voetbalschool zijn waar je woensdagmiddag even komt trainen en daarna een handtekening van mij en Spira krijgt. Er zit een heel traject bij. Spira is ook een prof en ik wil wel met een team gaan werken die iets toe gaan voegen. En niet een beetje gezellig trainen. Daar zijn wij niet voor. Hij zit natuurlijk ook bij Rode Ster (Belgrado, red.), dus er is dadelijk ook een samenwerking die kant op."

KLIK HIER om direct naar de website te gaan. De eerste 50 voetballers die zich inschrijven krijgen een mooie korting.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties