Nieuws

Youness Mokhtar sluit aan bij oude club

Youness Mokhtar sluit aan bij oude club

Youness Mokhtar is weer terug op het oude nest. De aanvaller die afgelopen week vervelend in het nieuws kwam sluit weer aan bij de club waar hij de meest succesvolle periode uit zijn carrière kende, PEC Zwolle. Na zijn avontuur bij PEC Zwolle koos hij voor een overgang naar FC Twente, maar dit werd geen succes.

[google]Afgelopen zomer vertrok de aanvaller naar Saudi-Arabië waar hij een contract tekende bij El Nassr. Ook hier wist hij niet te overtuigen en werd hem vriendelijk verzocht op zoek te gaan naar een nieuwe club. Mokhtar vertrok maar heeft wel een zaak aangespannen tegen de club waarvan hij nog geld tegoed heeft.

De kans is aanwezig dat hij weer gaat spelen voor PEC Zwolle. “Wij sluiten niets uit, alle scenario’s zijn mogelijk. Hij heeft bij ons het verzoek ingediend om mee te trainen en daar werken wij, ook gezien zijn verleden bij ons, graag aan mee”, aldus technisch directeur Gerard Nijkamp in gesprek met Foxsports .
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties